CITY PROJECT

arh. Ina Stanescu, arh. Irina Ionescu,
arh. Andra Poenaru, arh. Diana Loiz

Scenariul propus consta in amenajarea unui loft comfortabil, pentru un cuplu cosmopolit, cu viata sociala si culturala active.
Conceptul se desfasoara in jurul unei galerii de arta propuse pe toata inaltimea livingului, accesibila pe o pasarela de sticla, imaginata ca un spatiu ce prinde viata prin operele de arta expuse, vizibile din tot livingul.

Proiect câștigător
Proiecte în ordinea clasamentului

JURIUL

Andreea Comșa

Managing Director
@ PREMIER ESTATE MANAGEMENT

Răzvan Caracotă

Sales Manager
@ Alpha Real Estate Services

Monica Homeag

Interior Designer
@ Internio+

Mihai Năsăudean

Managing Partner
@ Increase Digital

notele juriului și rezulatele votului

PARTENERI

F.A.Q. & CONTACT

Care sunt cerințele pentru înscriere?

Documentația necesară pentru înscrierea proiectului în competiție include trei etape, urmând ca fiecare participant în parte să le parcurgă:

  1. Realizarea unei planșe de concept care să conțină desen și text, câteva pasaje narative prin care participantul să descrie viziunea conceptului propus.
  2. Schița de reprezentare tehnică a conceptului care va trebui să includă un plan de amenajare interior+terasă, o secțiune longitudinală, sc. 1:100/1:200 și alte elemente menite să ajute reprezentarea eficientă a conceptului de amenajare.
  3. Transpunerea conceptului de amenajare prin intermediul randărilor 3D (se cere un număr de minimum 5 randări, câte o randare pentru fiecare încăpere și randări de ansamblu specifice).

Susținem și promovăm ingeniozitatea și gândirea de tip out of the box, de aceea încurajăm participanții să apeleze la idei neconvenționale de prezentare a proiectului final și să nu se lase îngrădiți de detaliile tehnice. De aceea, nu sunt necesare: detalii de structură, planuri de instalații electrice, termice și sanitare.

Format: JPG (maxim 4000 px latura mare)
Rezoluție: 300 DPI
Spațiu Culoare: RGB/8 bit
Dimensiune fișier: maxim: 3 MB pentru fiecare fișier încărcat

Care este dată limită de trimitere a proiectelor?

Termenul limită pentru înscrierea la concurs este 12 mai, ora 23.59.59. Înscrierile transmise cu depășirea termenului limită nu pot participa la concurs și nu vor fi luate în considerare. Proiectele care întrunesc toate condițiile, vor fi afișate în mod public pe site în data de 13 mai 2019 .

Cum se va alege câștigătorul?

Jurizarea proiectelor va cuprinde două componente: o componentă online cu supunere la vot și componentă efectivă de vizare a proiectelor de către juriul specializat. Proiectele eligibile vor fi publicate pe site-ul concursului, astfel încât vizitatorii vor avea posibilitatea să voteze proiectul preferat, până pe data de 24 mai 2019. La finalul campaniei publice de promovare a proiectelor și după încheierea votului public, juriul desemnează proiectul câștigător în funcție de criteriile de jurizare și de voturile colectate în cadrul site-ului – 27 mai 2019. Criteriile de jurizare luate în considerare sunt:

  • Originalitatea: se caută claritate, transparență și viziune. Ideile creative trebuie să vină însoțite de o interpretare unică a spațiului generos într-o manieră personală.
  • Consistența: se dorește ca stilul propus să fie unul omogen, iar pentru aceasta, folosirea unor elemente de același gen pentru formarea unui tot unitar este obligatorie.
  • Fezabilitatea: propunerile vor fi ancorate în realitate, cu intenții realizabile și design funcțional.

Există un profil al beneficiarului?

Clientul potențial este întruchipat de un cuplu format din persoane cu gusturi fine, urbane, adepte ale unui stil de viaţă high class, care sunt mereu în căutare de lucruri exclusiviste, în fiecare aspect al vieții, până la cel mai mic detaliu.

În ce buget trebuie să mă încadrez?

Bugetul orientativ pentru acest proiect este de aproximativ 350.000 Euro.

Pot să văd cum arată în realitate penthouse-ul?

Pentru a vizita penhouse-ul, Cristian Stanciu, Sales Manager Premier Estate pentru Asmita Gardens, te așteaptă în fiecare marți și joi între orele 11:00 – 13:00. Pe Cristian îl poți contacta telefonic la numărul 0724.304.899 sau pe email cristian.stanciu@asmitagardens.ro.